Toilet betaalsysteem

Uniek, nu ook op afstand inloggen en bedienen!

Toilet betaalsysteem als extra inkomstenbron

Door het installeren van een Toilet betaalsysteem genereert u extra inkomsten. U kunt zelf de kosten per transactie instellen en de klant rekent contant (met muntgeld) af.
rvs-toiletbetaalsysteemHet Toilet betaalsysteem biedt een meerwaarde voor uw management. Toilet betaalsysteem zoekt intensief en samen met klanten naar oplossingen voor bestaande problemen rondom toiletbezoek. Deze problemen spitsen zich vooral toe op de werking van de tourniquet, het reguleren van drukte en de beleving van een toiletbezoek. Met die zaken als uitgangspunt heeft Toilet betaalsysteem een nieuwe generatie tourniquet ontwikkeld. Deze tourniquet kan in combinatie met een applicatie voor uw smartphone of tablet en op maat geprogrammeerde software voor bediening op afstand geleverd worden. Toilet betaalsysteem biedt met deze combinatie de sterkst denkbare oplossing voor een positieve toiletbeleving voor de bezoekers en optimale stuurinformatie voor u.

Stijlvol Toilet betaalsysteem

Het door Toilet betaalsysteem geleverde, stijlvolle Trinity 2-arm systeem reguleert het toiletbezoek en verhoogt de omzet in uw bedrijf.

Toilet betaalsysteem heeft nog meer voordelen waarbij te denken valt aan het design. U kunt uw eigen uitstraling vertalen naar de aankleding van de tourniquet. Dit kan door personaliseren door bijvoorbeeld lamineren (wrapping).

Daarnaast bevat Toilet betaalsysteem een veilig wisselsysteem van de eindcassette voor meer veiligheid voor uw medewerkers. Storingen zijn direct en eenvoudig te verhelpen doordat de oplossing af te lezen is in het fullcolour display. Bij grote storingen heeft Toilet betaalsysteem haar eigen monteur stand-by. De tourniquet heeft een zelfvullend wisselgeld-systeem met maar liefst 6 muntbuizen.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden voor uw nieuwe Toilet betaalsysteem? Neem gerust contact op of vraag een gratis offerte aan!

Gepersonaliseerd-toiletbetaalsysteem

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is ook mogelijk uw toiletbetaalsysteem te personaliseren, bijvoorbeeld met de huisstijl van uw bedrijf, of het communiceren van een actie.

Heeft u interesse in onze producten? Vraag dan direct een gratis offerte op maat aan: Vraag gratis offerte aan