Over ons

toilet-betaalsysteem-logo-kleinSamen met klanten naar oplossingen zoeken om de drukte bij de toiletten te reguleren en de beleving van een toiletbezoek prettig te maken en te houden. Dat is waar Toilet betaalsysteem zich intensief voor inzet. Met dit doel als uitgangspunt ontwikkelt Toilet Betaalsysteem een nieuwe generatie betaalde toegangssystemen.

Kwaliteit biedt zekerheid

Toilet Betaalsysteem staat voor kwaliteit. Klanten kunnen daarom altijd zeker zijn van hoogwaardige producten, die geïmporteerd worden uit Oostenrijk. Deze systemen kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een lage storingsgevoeligheid.

Bij dit complete aanbod hoort een al even complete dienstverlening. Dat begint bij Toilet betaalsysteem met een gedegen en eerlijk advies.  Uw wensen worden vertaald naar een zo eenvoudig mogelijke oplossing met optimaal effect, waarbij het leveren van kwaliteit altijd centraal staat. Toilet betaalsysteem komt met een helder en compleet voorstel waarin standaard een aantal zaken zijn opgenomen. Het bestaat uit een beschrijving van de huidige situatie, een (verbeter)voorstel, een offerte, een technische tekening en een planning.

Vakkundig en ervaren team

De allround en ervaren team van medewerkers van Toilet betaalsysteem zorgen voor een vlotte en vakkundige levering en installatie. Bij eventuele storingen is de technische dienst snel ter plaatse om deze te verhelpen. Zowel onze producten als onze dienstverlening bieden u veiligheid en kwaliteit.

Heeft u interesse in onze producten? Vraag dan direct een gratis offerte op maat aan: Vraag gratis offerte aan