Omzet genereren

toiletbetaalsysteem-unitMet het Toilet betaalsysteem genereert u een nieuwe bron van inkomsten. U kunt het te betalen bedrag op de unit zelf instellen afhankelijk van de situatie. Hiermee dekt u niet alleen de schoonmaakkosten of bijvoorbeeld de gebruikskosten van de ruimte, u genereert ook omzet. Het te betalen bedrag komt digitaal in de display te staan.

Kortingsbon uitgeven op de voucher

Het Toilet betaalsysteem geeft een voucher uit na de betaling met een unieke barcode. De bezoeker kan tegen inlevering van deze voucher korting krijgen op het kopen van een product, en daarmee genereert u vervolgens weer extra inkomsten in uw restaurant, cafe of tankstation. Het betaalde bedrag hoeft niet gelijk te zijn aan het te retourneren bedrag! U kunt er ook voor kiezen de waarde hoger of lager te laten zijn dan het betaalde bedrag. Met name in eetgelegenheden kan dit een extra stimulans zijn een aankoop te doen. denk dan aan tankstations of cafe’s.

U kunt kiezen welk bedrag u uw toiletbezoekers wilt vragen. Het zelfvullend wisselgeldsysteem met 6 wisselgeldtubes zorgt voor een teruggave van het teveel betaalde bedrag.

Dit volautomatische systeem is snel leverbaar en heeft zich zelf binnen een bijzonder korte periode terugverdiend.

 

 

Heeft u interesse in onze producten? Vraag dan direct een gratis offerte op maat aan: Vraag gratis offerte aan