Software voor uw Toilet betaalsysteem

software-toilet-betaal-systeemEen Toilet betaalsysteem is mooi om extra inkomsten te genereren. Echter heeft het Toilet betaalsysteem nog veel meer mooie en praktische mogelijkheden. Zo kan u bijvoorbeeld op afstand zien hoeveel mensen een bezoek hebben gebracht aan uw sanitaire voorzieningen. Met deze informatie kunt u uw schoonmaak reguleren. Daarnaast kunt u financiële overzichten genereren. Het kan allemaal met de software die optioneel aanwezig is in het Toilet betaalsysteem.

De software is niet alleen voor u een meerwaarde, maar ook voor de bezoeker zelf. U kunt kiezen voor het uitgeven van een voucher met unieke barcode na betaling voor het toiletbezoek. De bezoeker kan tegen inlevering van deze voucher korting krijgen op het kopen van een product, en daarmee genereert u vervolgens weer extra inkomsten. Meer hierover vindt u onder omzet genereren.

Extra mogelijkheden

Naast het genereren van extra omzet en een analyse van het toiletgebruik, zijn er nog een aantal mogelijkheden te programmeren:

  • Uw sanitaire voorziening op afstand afsluitbaar maken
  • Het tourniquet op afstand open zetten, bijvoorbeeld in het geval van een calamiteit of het passeren van de schoonmaker.
  • Alle verkregen informatie uit het systeem kunt u bovendien inzetten om beter te kunnen sturen op de schoonmaak van de ruimte of het aanvullen van de voorraden.

De software is volledig naar uw wens te programmeren en op afstand via een server, in de cloud of de server bij Toilet betaalsysteem aan te passen.

App als afstandbediening voor de tourniquet

ergosum-appOnze zelf ontwikkelde Ergo Sum app biedt u nog meer mogelijkheden om de kwaliteit van uw toilet voorzieningen op peil te houden. De applicatie is in de eerste plaats ontwikkeld om meldingen over storingen te ontvangen. Voorbeelden hier van zijn:

  • meldingen als de geldcassette bijna vol is;
  • meldingen als de vouchers vervangen moet worden;
  • de handdoekautomaat leeg is of een toiletpapierhouder defect is geraakt.

Deze meldingen kunnen door het schoonmaakbedrijf, uw facility manager of de lokaal verantwoordelijke vervolgens snel en efficiënt worden opgevolgd. Daarnaast is het mogelijk om de app als afstandsbediening te laten fungeren. Met een druk op de knop kunt u het systeem openen of juist sluiten. Stelt u eens voor dat u niet op locatie bent en een calamiteit doet zich voor. U pakt uw smartphone, opent de applicatie en met één druk op de virtuele knop draaien de zwenkarmen naar beneden en de doorgang is vrij.

Heeft u interesse in onze producten? Vraag dan direct een gratis offerte op maat aan: Vraag gratis offerte aan